Udlejning af belysning til din bolig


Man kan for eksempel leje så mange skøre ting. For mange år siden var det film. Så kom gartneriforeningen som fremlejede havemaskiner og haveudstyr til nul kr.. Så kom leje-legetøj-populariteten.

I din bolig overvejer du evt. ikke på det, men belysningen er essentielt. Det er lys der gør dit liv værd at animere. Lyskilder udleder det modsatrettede af dødskab og mørke.

Nu kan man samtidig finde nogle der vil udlåne lyskilder. Det er fx pærer, standerlamper eller væglamper. Det er en hjemmeside der connector, dem der gerne vil udleje lamper og dem som vil låne lamperne. Det er udlejning fra virksomheder og privat billig internetbank.

Der udsælges også udstyr via websitet, som farvede pærer osv.

Når man har lejlighed til det, så tjek om i mangler nogen skønne til din stue. Hvad med en dyr lampe med LED eller udendørslampe til drivhuset.

Spillereglerne er simple. Du vedftager prisen og lejetid og udbringning, og så betales der forud. Regn med et depositum på 50 kr for at blive udlejer, som dækker en fælles dækning, som dækker kollektivt, dog med en lille kasko.

Såfremt du ikke umiddelbart bor på københavn, så har du ikke sådan lige en lampebutik i køreafstand. af den grund kan belysningsbytte være en genial vinkel, for dem i ikke tæt beboede områder.

Dette skrev Børsen om bureauservicen – læs hele historien her

Sådan udlejer du din bolig

Skyd billeder, og udfærdig en varebeskrivelse. Ram en boligpris og del hele projektet til websitet. Så bør du på et øjeblik modtage bud fra nysgerrige ejendomsadministratorer.

Bolios.dk tager 12% af lejeprisen i afgift. Husk nul boligservice

Opdag ikke mere efter produkter i mørke. Bestil belysning i din stue eller dit loft allerede snart.